top of page
OM OS

Find IT eksperter. Præcis når du har brug for dem.

FlexPeople teamet har arbejdet med rekruttering og salg af konsulenter i mange år. Vi har leveret alt fra freelance konsulenter til nøglefærdige IT projekter til små, mellemstore og C20 selskaber samt halv- og heloffentlige kunder over hele landet.

Group Photo Partners FlexPeople.jpg

Vores historie

FlexPeople blev til ud fra et ønske om at skabe en virksomhed, der spejler såvel kunder som konsulenter. Vi ønsker at være vores kunders forlængede arm, og vi ønsker at være konsulenters foretrukne arbejdsplads eller samarbejdspartner. Det tror vi på, at vi kan blive gennem oplevet interesse, et professionelt handlemønster, en miljøbevidst adfærd og et glimt i øjet.

Vi har organisationen og netværket, der kan sikre vores kunders næste succes. Og samtidig byde vores konsulenter og freelancere på en lang række spændende udfordringer.

 

Ovenstående kan sammenfattes i vores værdier - vi vil opleves som værende kompetente, inspirerende, ydmyge, fleksible og ansvarlige.

Ecologi_Logo_Colour.png

Hos FlexPeople har vi valgt at have en klimapositiv arbejdsstyrke

Vi udligner alle vores konsulenters og medarbejderes CO2 aftryk

Uanset om du er medarbejder, kontraktansat eller freelance-konsulent hos FlexPeople, så er du klimapositiv. Kort fortalt udligner vi vores arbejdsstyrkes totale CO2 aftryk inklusiv udledninger fra hjemmet, private rejser,  ferier, mad, hobbies og andet.

Udligning af forretningsrejser

Nogle forretningsrejser er uundgåelige. Derfor udligner vi også CO2 aftrykket fra alle vores forretningsrejser.

Vi planter træer og fiansierer klima projekter

Hver måned planter vi lunde af træer i vores virksomheds skov.  Herudover hjælper vi til med at finansiere CO2 reducerende projekter rundt omkring i verden.

I vores bestræbelser på at yde vores lille bidrag til CO2 reduktionen, har vi indgået et partnerskab med Ecologi. Vi planter træer og finansierer CO2 reducerende tiltag for hver ansat medarbejder og konsulent, uanset tilknytningssforhold. Du kan finde yderligere information om Ecologi her www.ecologi.com

carbon

Mød teamet

Portrait Coming Soon.png

Abdel Valdes

  • LinkedIn

IT Support Consultant

Portrait Coming Soon.png

Lirim Latifi

  • LinkedIn

IT Support Consultant

Portrait Coming Soon.png

Justin Adrian Tulop

  • LinkedIn

IT Support Consultant

Portrait Coming Soon.png

Søren Falk

  • LinkedIn

IT Support Consultant

Portrait Coming Soon.png

Christian Høgsberg

  • LinkedIn

IT Support Consultant

bottom of page