top of page
FOR KUNDER

Velkommen til FlexPeople

Med et stærkt team af recruitere og egne konsulenter kombineret med et vidtforgrenet netværk af kompetente konsulenter, står vi klar til at hjælpe dig. 

VI ER EKSPERTER I AT FINDE EKSPERTERNE
Hovedparten af relevante kandidater er passivt jobsøgende - det stiller store krav til dine interne rekrutteringskompetencer. Hos FlexPeople har vi erfaringen med at kultivere et omfattende netværk af aktivt og passivt jobsøgende.
Peter Hahn.jpg

Vi hjælper organisationer og virksomheder med at finde lige netop den IT-profil, I mangler for at kunne opnå jeres strategiske målsætninger.

Det er ikke en hemmelighed, at vi alle "fisker i den samme dam", når der skal rekrutteres, så lad os hjælpe jeres virksomhed med at fastholde et højt, løbende niveau af engagement med et omfattende netværk af attraktive kandidater. 

"Vi står 100% på mål for vores kandidater, og vi leverer til tiden. Hos os går fleksibilitet med et glimt i øjet hånd i hånd med professionel og indsigtsfuld adfærd." 

Peter Hahn , Partner

Sådan arbejder vi

Opgaven afdækkes og kravene specificeres

Search gennemføres. Kandidater matches og valideres.

CV'er præsenteres for kunden

Personlige interviews mellem kunde og kandidater

Kontrakt/Statement of Work udarbejdes

Kandidat og kunde modtager kontraktgrundlag

VI HJÆLPER ORGANISATION MED AT REALISERE MÅLSÆTNINGERNE
Løsninger og services afstemt præcis efter dine behov

Det er sjældent muligt at råde over egne eksperter inden for alle aspekter af IT i din organisation - lad os hjælpe dig med præcis den ressource eller projekt, som du har behov for.

Infrastruktur, drift, support og udvikling

Vi råder over såvel egne, fastansatte konsulenter som freelancere og kontraktansatte, der kan hjælpe dig med ovenstående opgaver.

Projektleverancer inden for Microsoft infrastruktur

Hvis du har behov for at videreudvikle din Microsoft infrastruktur, så står vi klar til at hjælpe med en lang række specialister.

Hjælp til fastansættelser?

Vi har valgt at komplementere vores konsulentydelser med rekruttering af fastansatte IT medarbejdere. Vi er bekendt med at det ikke altid er en konsulentydelse, der er det rigtige svar på dine udfordringer. Derfor hjælper vi også gerne med at finde skarpe profiler til fastansættelse.

Azure & datacenter, cloud, hybrid, on-premise, backup, virtualisering og overvågning

Strategi - arkitektur - implementering - support - drift

M365, & Productivity, Microsoft Teams, Exchange. OneDrive, Backup og Sharepoint

Strategi - arkitektur - implementering - support- drift

Modern Workplace & Device Management, MECM, Intune og  deployment

Strategi - arkitektur - implementering - support - drift

Three Coworkers

Brug for en IT konsulent?

Lad os hjælpe dig med at finde din næste IT kompetence. Vi dækker et bredt spektre af områder - fra udvikling til drift, support og arkitektur.

Vi har etableret et virkelig godt samarbejde med FlexPeople, som blot er blevet bedre og bedre med tiden. Samarbejdsrelationen er rigtig god blandt andet grundet de personlige relationer, som vi har og vi oplever stor forståelse, lydhørhed, hurtig og præcis eksekvering på de opgaver og behov, som vi har brug for at få løst.

Holger Brøns

CEO, Asseco

bottom of page